Poginuo vlasnik engleskog velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 08:17

Poginuo vlasnik engleskog velikana

Detalji i dalje nepoznati.

Vlasnik Milvola, Džon Berilson (70), poginuo je u nesreći, potvrdio je ovaj fudbalski klub.

Detalji nesreće trenutno nisu poznati, a klub se oglasio saopštenjem u utorak uveče.

- Sa velikom nevericom i tugom obaveštavamo javnost da je Džon Berilson, vlasnik kluba, preminuo. Svi u klubu su uz njegovu suprugu Ejmi i njegovo troje dece, kao i ostatak njegove porodice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džonova iznenadna smrt će ostaviti uticaj na sve one koji su imali sreće da ga poznaju. Bio je veliki čovek, neverovatno posvećen porodici, i osoba velike darežjivosti, topline i dobrote. Imao je ispunjen život, pun boje i radosti - navedeno je u saopštenju Milvola.

Shocking news to wake up to. John Loved the fans and the fans loved him. He did wonders for the club. We’ll certainly never have another owner like him.

RIP John Berylson pic.twitter.com/js6aRpkNZ6

— Al (@millwalleio) July 5, 2023

Američki biznismen i milioner je na čelo Milvola stigao 2006. godine, sa porodicom je osnovao fondaciju koja je bila zadužena za pomoć u edukaciji dece u Bostonu.

Prema pojedinim informacijama, u Milvol je uložio oko 100 miliona funti. U klub je stigao nakon što je ispao u treću ligu, nakon čega ke tim iz istočnog dela Londona vratio u Čempionšip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo vlasnik Milvola

Izvor: B92, 05.Jul.2023

Džon Berilson, vlasnik Milvola, preminuo je u 71. godini života preneli su britanski mediji,a potvrdio klub.

Nastavak na B92...

TRAGEDIJA: U tragičnoj nesreći preminuo vlasnik poznatnog kluba!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2023

Loše vesti. Vlasnik fudbalskog kluba Milvol iz Čempionšipa – Džon Berilson, preminuo je danas u 71. godini života. Za sada nije poznato od čega, a u saopštenju kluba se između ostalog navodi da je reč o tragičnoj nesreći. ‘Džonova iznenadna smrt će nedvosmisleno uticati na sve srećnike...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.