Podolski: Mi Nemci smo još jednom pokazali našu disciplinu

Izvor: RTS, 19.Maj.2020, 17:23

Podolski: Mi Nemci smo još jednom pokazali našu disciplinu

Nekadašnji nemački fudbalski reprezentativac Lukas Podolski izjavio je da je njegova zemlja još jednom pokazala disciplinu i snagu, pošto je prva u Evropi nastavila sezonu prekinutu zbog pandemije korona virusa.
Bundesliga je nastavljena tokom vikenda, posle dve meseca pauze, a Lukas Podolski nije skrivao svoje oduševljenje, ističuvi mentalnu snagu svog naroda.

"Mi Nemci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo još jednom pokazali našu disciplinu i mentalnu snagu i kako možemo da radimo zajedno kao u penal-seriji protiv Engleske. Igrao sam dugo u Bundesligi i srećan sam što se vratila. Niko to nije očekivao, ali oni su uspeli. Sada svi gledaju kako su to uradili", rekao je Podolski za Skaj sport.
Lukas Podolski je trenutno član turske Antalije i željan je povratka na teren.
Nastavak Bundeslige igran je bez prisustva publike na tribinama, uz minimalno prisustvo neophodnog broja ljudi na stadionu i pod posebno propisamim uslovima za ponašanje igrača tokom mečeva.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MI NEMCI SMO OPET POKAZALI MENTALNU SNAGU! Podolski oduševljen KARAKTEROM svog naroda!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2020

Lukas Podolski bivši nemački fudbalski reprezentativac izjavio je da je njegova zemlja još jednom pokazala disciplinu i snagu, pošto je prva u Evropi nastavila sezonu prekinutu zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.