Počeo duel Srbije i Estonije

Izvor: Studio B, 29.Mar.2011, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo duel Srbije i Estonije

Prošla su tri puna dana od susreta fudbalske reprezentacije Srbije sa selekcijom Severne Irske a večeras je počeo duel sa Estoncima u Talinu , a prohtev igrača , stručnog štaba i navijača našeg tima isti je kao i pre ta tri dana i utakmice u Beogradu.

Reprezentacija Srbije ne sme da izgubi u Estoniji , ne zato jer će nekome da prepukne srce ako se to desi , nego zato što bi u tom slučaju borba za drugo mesto u kvalifikacionoj grupi ,sa uspešnim završetkom naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << , ušla u domen teorije .

Taj prohtev , uz sportsku obavezu naših fudbalera da se revanširaju za poraz od Estonaca u Beogradu , trebalo bi da budu dovoljno jaka motivacija za uspeh u Talinu.

Fudbalerima domaće selekcije idu na ruku ,hladno vreme i tvrd teren Le Kok stadiona u Talinu na kome će igrati selekcije Estonije i Srbije,koji je , u neznatno boljem stanju od terena u Kaunasu , gde je trebalo da igraju Litvanija i Španija , ali u UEFA niko nije ni pomislio da obavi nekakvu inspekciju i proceni da li je uopšte moguće igrati po takvoj podlozi.

Dakle , uslovi za igru su adut domaćih fudbalera , a sve ostalo na strani igrača reprezentacije Srbije , bez obzira što neće igrati Stanković , Krasić i Subotić. Vraćaju se Vidić i Žigić , Ninković je odlično odigrao protiv Severne Irske i bilo bi neiskreno , ako ne kažemo da je naš tim bolji od selekcije Estonije, ko god da igra.

Inače , utakmica u Talinu počela je u 20.30. Raspored sportskih događaja večeras , učiniće , da 40-tak minuta po završetku fudbalskog duela , izuzetno važnog za reprezentaciju Srbije,naši ljubitelji sporta ne dobiju više vremena za analizu , komentare i rasprave , jer će oko 23 sata u Majamiju,srpski muški tenis demonstrirati kvalitet budućeg četvrtfinaliste ovog Mastersa.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.