Pobuna Superligaša: Ovo ima samo u Srbiji, sprečimo dalju blamažu

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 09:57

Pobuna Superligaša: Ovo ima samo u Srbiji, sprečimo dalju blamažu

Fudbalski klub Novi Pazar zatražio je od Zajednice klubova Linglong Superlige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola igraju u istom terminu.

"Regularnost prvenstva već je dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja posle odluke da se, mimo dosadašnje prakse, kola igraju tokom dva dana. Osim u Srbiji, završnice ostalih evropskih liga igraju se u istim terminima. To ostavlja ozbiljnu sumnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su 'odabrani' klubovi stavljeni u privilegovan položaj", naveli su u Novom Pazaru.

Čelnici tog kluba ističu da već nekoliko kola igraju dan pre konkurenata u borbi za opstanak, a da je isti raspored predviđen i za sledeću utakmicu, koja je možda i odlučujuća.

"Logično bi bilo da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Čitav fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da na ovaj način sprečimo dalju blamažu", zaključili su Pazarci.

Novi Pazar je trenutno 14. u Super ligi Srbije sa 45 bodova, a do kraja prvenstva gostovaće Metalcu i dočekaće ekipu Napretka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.