Pobednik dana: Srpski klupski fudbal

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik dana: Srpski klupski fudbal

Da nema nekoliko stadiona u našoj zemlji sa atmosferom kakva je u Nišu, pitanje je gde bi bio srpski fudbal. Ovako, gledali smo uzbudljiv duel na Čairu, mada moramo priznati ne toliko kvalitetan.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
No, najvažnije je da je bilo šansi na obe strane, da se igralo otvoreno, a to je ono što publika traži. I ono zbog čega dolazi na stadione. A na Čairu je i ovoga puta bila sjajna atmosfera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Za nju su zaslužne Meraklije, koje su ispratile renesansu fudbala u najvećem gradu na jugu Srbije, naravno i Delije koje bodre Zvezdu na svakom meču ove sezone.
Ipak, bilo je i onoga što ne bismo smeli da gledamo, tuča u gradu između dva navijačka tabora, pokušaja obračuna navijača gostujućeg tima sa sopstvenim igračima. No, to je već problem koji sam fudbal bez pomoći države ne može da reši.
Da je više ovakvih duela, sigurno je da bi igrači brže „odrastali“. I upravo je to ono što nedostaje u Jelen Super ligi, u kojoj smo svedoci da se na pojedinim mečevima okupi po 200-300 gledalaca…
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.