Pobeda Dinama na kraju sezone

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jun.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Dinama na kraju sezone

Fudbaleri Dinama su u poslednjem kolu Srpske lige grupa „Vojvodina” na svom terenu pobedili Radnički iz Nove Pazove sa 2:0.

Pred malim brojem gledalaca na Gradskom stadionu u Pančevu igrao se dobar fudbal, a momci koje s klupe predvodi trener Žarko Todorović zasluženo su osvojili sva tri boda. Golove za Dinamo postigli su Aleksej Nikolajev i Aleksander Čišić. Pored njih, boje „brzog voza” branili su i: Đorđev, Subašić, Dašić, Petrović, Marović, Stojanovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Spaskovski, Toma i Čikić, a u drugom poluvremenu priliku su dobili i Tomić, Marinković i Uskoković.

Ono što je i bio cilj pre početka sezone, Dinamo je ostvario – zadržao je status srpskoligaša, a da li će se i od jeseni nadmetati u ovom rangu, ostaje da se vidi.

Pred Pančevcima je još jedno vrelo fudbalsko leto.

A. Ž.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.