Plavo-beli vikend

Izvor: 025info.rs, 12.Sep.2014, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavo-beli vikend

Fudbalski klub Olimpik predstojećeg vikenda ima zaista mnogo obaveza. Očekuje se pregršt dešavanja, a plavo-beli će biti aktivni sa čak 8 uzrasnih selekcija.

U subotu Olimpikova najmlađa takmičarska heneracija, dečaci rođeni 2007. i 2008. godine, odlazi na turnir Meridijana Kup u Novi Sad. Na turniru učestvuje 20 ekipa podeljenih u 4 grupe. Olimpik će odmeriti snage sa ekipama Kinder Novi Sad, >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << Bečej, Naur Novi Sad i Petlić Zrenjanin.

Takođe, u subotu sa početkom u 9 sati i 30 minuta u okviru 2. kola lige Područnog fudbalskog saveza Sombor, Olimpikove generacije od 2003. do 2006. godišta dočekuju na terenu mašinske škole ekipu kulskog Hajduka. U popodnevnom terminu pionirska i kadetska selekcija Olimpika gostuju u somborskom ŽAK-u.

U nedelju generacija 2005. godišta putuje za Novi Sad gde učestvuje na turniru Meridijana Kup. Na turniru učestvuje ukupno 25 ekipa, među kojima je i beogradski Partizan, a Olimpik je u grupi sa još 4 ekipe: Junior Novi Sad, OFK Šabac, Loznica i NS Junajted.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.