Piksi se vratio kući – 60.000 navijača priredilo ovacije VIDEO

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 09:38

Piksi se vratio "kući" – 60.000 navijača priredilo ovacije VIDEO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi prisustvovao je utakmici u Japanu.

Legenda Nagoje ispratila je susret tamošnjeg prvenstva protiv Albireks Nigate, a pobedu su odneli domaći rezultatom 2:0.

Piksi je po završetku meča sišao na teren, gde je dobio ovacije od gotovo 60.000 ljudi na Tojota stadionu.

"Uvek je posebno vratiti se svojoj porodici. Hvala", napisao je Piksi na Instagramu, podelivši i video >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snimke sa utakmice.

Piksi je kao igrač nastupao za Nagoju od 1994. do 2001. godine, osvojivši dva nacionalna Kupa.

Ovaj klub predvodio je i kao trener, u periodu od 2008. do 2013. godine, a osvojio je i titulu u prvenstvu 2010. kada je bio proglašen za najboljeg stručnjaka u ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Piksi se javio posle carskog dočeka u Japanu

Izvor: B92, 06.Avg.2023

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se posle počasti koje dobio u Japanu...Piksi je prisustvovao utakmici u Japanu,a legenda Nagoje ispratila je susret tamošnjeg prvenstva protiv Nigate, gde su domaćini slavili 2:0...Piksi je po završetku meča sišao na teren,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.