Piksi dobio nagradu

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 20:26

Piksi dobio nagradu

Sportski savez Srbije (SSS) uručio je danas Majsku nagradu selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću.

Nagrada se tradicionalno dodeljuje svake godine najzaslužnijim sportistima, savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novinarima.

Svečanost je održana u Velikoj sali opštine Stari grad, uz prisustvo ministra sporta Zorana Gajića, dok je priznanje Stojkoviću uručio predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SSS-a Davor Štefanek.

"Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu Srbije, predsedniku Štefaneku i svima koji su mi ukazali čast i dodelili mi ovo prestižno priznanje. Majska nagrada ima veliku tradiciju i osetio sam i prošle godine šta znači biti među laureatima. Svaka nagrada mene i moje igrače obavezuje da budemo još bolji. Trudićemo se i dalje da budemo na visini zadatka i velikih očekivanja fudbalske Srbije. Naredni cilj je da posle 24 godine pauze, izborimo plasman na završni turnir Evropskog prvenstva i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo", rekao je Stojković, preneo je Fudbalski savez Srbije (FSS).

Stojković (58) je u martu 2021. godine preuzeo funkciju selektora Srbije. Reprezentaciju je odveo na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru, a takođe je izborio plasman u A diviziju Lige nacija.

Srbija posle dve utakmice sa maksimalnim učinkom vodi u Grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Naredni meč u kvalifikacijama Srbija igra 20. juna na gostovanju protiv Bugarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektoru fudbalske reprezentacije Srbije uručena Majska nagrada

Izvor: Beta, 25.Maj.2023

Sportski savez Srbije (SSS) uručio je danas Majsku nagradu selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću.Nagrada se tradicionalno dodeljuje svake godine najzaslužnijim sportistima, savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novinarima.Svečanost je održana u Velikoj sali opštine...

Nastavak na Beta...

Piksi dobitnik Majske nagrade

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 09:24

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković dobitnik je Majske nagrade...To priznanje dodeljuje Sportski savez Srbije tradicionalno svake godine najzaslužnijim sportistima, sportskim savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novinarima...Na svečanosti održanoj u Velikoj sali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.