Pijenar završio reprezentativnu karijeru

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Okt.2012, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijenar završio reprezentativnu karijeru

Kapiten reprezentacije Južne Afrike Stiven Pijenar objavio je da se oprašta od dresa nacionalnog tima, samo tri meseca pre nego što će njegova zemlja organizovati kontinentalni Kup nacija.
Tridesetogodišnji vezni igrač Evertona pismenim putem je obavestio nacionalnu fudbalsku federaciju da je odlučio da se penzioniše, istakavši da to čini „sa žaljenjem”.
– Pijenar je državnom timu dao 10 godina života i njegovo telo je umorno – rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << novoizabrani selektor reprezentacije Južne Afrike Gordon Igesund u Johanesburgu.
Igesund se nadao da će igru državnog tima graditi upravo na Pijenaru, ali ga je iskusni fudbaler preduhitrio odlukom da momentalno okonča reprezentativnu karijeru.
Afrički Kup nacija, 29. po redu, biće održan u Južnoj Africi od 19. januara do 10. februara 2013.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pijenar se u 30. godini oprostio od dresa Južne Afrike

Izvor: Blic, 02.Okt.2012

Kapiten fudbalske reprezentacije Južne Afrike Stiven Pijenar objavio je da se oprašta od dresa nacionalnog tima, samo tri meseca pre nego što će njegova zemlja organizovati kontinentalni Kup nacija. ..Tridesetogodišnji vezni igrač Evertona pismenim putem je obavestio nacionalnu fudbalsku federaciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.