Petrović: Izrael odlična provera

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Izrael odlična provera

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović ocenio je uoči prijateljske utakmice sa selekcijom Izraela u Tel Avivu da je taj susret odlična provera pred nastavak kvalifikacija za šampionat Evrope u Poljskoj i Austriji 2012. godine.
- Izraelci odlično igraju na domaćem terenu. Imaju veliku podršku publike i sigurno će nas napasti od prvog minuta - smatra Petrović i dodaje da će srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << državni tim pokušati da nametne svoj stil igre.
Selektor „belih orlova” gledao je kvalifikacionu utakmicu između Izraela i Hrvatske, a na tom meču primetio je da sutrašnji protivnik njegovih izabranika igra napadački na domaćem terenu.
Kapiten Srbije u Tel Avivu biće Miloš Krasić, koji se slaže sa Petrovićem da će Izraelci biti nezgodan protivnik.
- Imaćemo dosta problema da ostvarimo cilj i pobedimo Izrael. Verujem, međutim, u uspeh i u Tel Avivu i u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - poručio je Krasić.
On tvrdi da su reprezentativci Srbije svesni situacije u kojoj se nalaze nakon lošeg starta u borbama za plasman na kontinentalno prvenstvo i najavljuje da će pronaći izlaz iz poteškoća.
- Drago mi je što ću sutra biti kapiten. Velika je čast nositi kapitensku traku državnog tima. Nadam se da ću biti uspešan kao Dejan Stanković i Nemanja Vidić, koji nisu u mogućnosti da igraju protiv Izraela - zaključio je Krasić.
Utakmica Izrael - Srbija igra se sutra od 19 časova na stadionu „Blumfild” u Tel Avivu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešeto za martovske duele

Izvor: Danas, 08.Feb.2011

Dva meseca posle minimalnog trijumfa nad Bugarskom u Sofiji (1:0), najbolja fudbalska reprezentacija Srbije večeras će ponovo na teren i to opet kao gost u prijateljskoj utakmici. Duel sa Izraelom u Tel Avivu poslednji je test za tim selektora Vladimira Petrovića pred martovske duele kvalifikacija...

Nastavak na Danas...

PETROVIĆ: IZRAEL JE NEZGODAN PROTIVNIK

Izvor: Kurir, 08.Feb.2011

TEL AVIV - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović ocenio je uoči prijateljske utakmice sa selekcijom Izraela u Tel Avivu da je taj susret odlična provera pred nastavak kvalifikacija za šampionat Evrope u Poljskoj i Austriji 2012. godine..."Izraelci odlično igraju na domaćem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.