Petrić napustio Čukarički, stiže Lalatović?

Izvor: Radio 021, 17.Dec.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrić napustio Čukarički, stiže Lalatović?

Fudbalski klub Čukarički i trener Gordan Petrić sporazumno su prekinuli saradnju, saopštio je klub s Banovog brda.

Petrić je napustio klupu Čukaričkog posle tri meseca, odnosno samo tri dana po završetku jesenjeg dela Superlige Srbije.

"Čukarički je zahvalan Gordanu Petriću koji je na Banovo brdo došao 22. septembra 2016. godine u teškom momentu za klub i uspeo koliko je to bilo moguće da podigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << plasman ekipe sa poslednjeg mesta na tabeli", navodi se u sapštenju Čukaričkog.

Klub je naveo i da će o imenovanju novog trenera "obavestiti javnost po završetku pregovora", ali je sva prilika da će na klupu Nenad Lalatović, koji je takođe pre nekoliko dana napustio Vojvodinu. Čukarički je već ranije pokazao interesovanje za Lalatovića, a među svoje redove ga je zvao još pre tri meseca. Lalatović je tada bio na korak od prelaska od Čukarički, ali se od toga odustalo u poslednjem trenutku.

Čukarički je jesenji deo domaćeg šampionata završio na 12. mestu sa 20 osvojenih bodova.

Autor: 021.rs, B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.