Petrić: Kada nešto moramo, ne ispadne kako želimo

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrić: "Kada nešto moramo, ne ispadne kako želimo"

Trener fudbalskog kluba Rad Gordan Petrić rekao je danas da je njegova ekipa "pod moranjem" posle loših rezultata u prvenstvu, ali da se nada pozitinom ishodu na kraju sezone.

Rad će u subotu od 17.00 na Banjici dočekati Spartak iz Subotice, u 13. kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas izuzetno teška utakmica, ne samo zbog toga što Spartak igra dobar fudbal, već što smo mi tu gde jesmo i pod moranjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo da dobijemo. A, kada se nešto mora ne ispadne kako želimo", rekao je Petrić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Gordan Petrić je naveo da su njegovi fudbaleri "koliko-toliko" spremni za predstojeći susret i da nema šta da im zameri.

"Mislim da su momci prepoznali situaciju u kojoj se nalazimo. Pred početak sezone smo rekli da će biti izuzetno teško, ali se nadam da će na kraju sve da bude pozitivno", kazao je Petrić.

Trener Rada je čestitao reprezentaciji Srbije plasman na Svetsko prvenstvo, za šta je rekao da je veliki uspeh svih ljudi koji rade u fudbalu.

Kapiten ekipe Đorđe Denić rekao je očekuje tešku utakmicu, ali i lep fudbal na Banjici.

"Spartak je dokazao kakva je ekipa, to je dobro uklopljen tim. Mi nismo iskoristili lakši raspored koji smo imali, sami smo krivi i moramo da damo sve od sebe u nastavku", rekao je Denić.

Rad je promovisao novo pojačanje Nebojšu Marinkovića, koji je potpisao jednogodišnji ugovor, nosiće dres sa brojem 80, a do sada je bio član Perta u Australiji.

"Rad je klub sa tradicijom, Petrić je jedan od boljih stručnjaka u zemlji i želim da pomognem da klub ostvari što bolje rezultate. Nisam dovoljno spreman, biće mi potrebno nedelju dana da uđem u ritam", rekao je Marinković.

Trener Petrić je rekao da je dobro poznat "ljudski i igrački" kvalitet Marinkovića i da ga očekuje u timu za duel sa Voždovcem.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrić: Kada moramo, obično ne ispadne kako želimo

Izvor: B92, 13.Okt.2017

Trener Rada Gordan Petrić rekao je da je njegova ekipa "pod moranjem" posle loših rezultata u prvenstvu, ali da se nada pozitinom ishodu na kraju sezone.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.