Petr Čeh postao hokejaš, ostaje i savetnik u Čelsiju

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petr Čeh postao hokejaš, ostaje i savetnik u Čelsiju

Čuveni češki golman Petr Čeh samo pet meseci od završetka fudbalske karijere odlučio je da pređe na hokej i potpiše za engleski Guldford Finiks. Interesantno je da je u junu postao tehnički savet Čelsija i da će ostati na toj funkciji, uporedo sa hokejom.
Bivši čuvar mreže Čelsija i Arsenala debi u novom sportu i klubu imaće već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u subotu protiv Notingema.

"Oduševljen sam što sam dobio priliku da igram za Finiks i steći novo iskustvo. Kao dečak sam voleo da gledam i igram hokej", rekao je Čeh za klupski sajt.
On je još od avgusta trenirao sa hokejšima Finiksa, nakon 20 sezona u fudbalu.
Interesantno je da je u junu postao tehnički savet Čelsija i da će ostati na toj funkciji, uporedo sa hokejom.
On je letos završio fudbalsku karijeru u dresu Arsenala, s tim da je najdublji trag ostavio u Čelsiju i za 11 godina osvojio četiri titule Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, četiri FA kupa, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda.
Branio je još za češki Blešeni, Spartu iz Praga i Ren.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Čeh postao HOKEJAŠ, ostaje i savetnik u Čelsiju

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2019

Petr Čeh, čuveni češki golman, samo pet meseci od završetka fudbalske karijere odlučio je da pređe u hokejaše i potpiše za engleski Guldford Finiks. Bivši čuvar mreže Čelsija i Arsenala debi u novom sportu i klubu imaće već u subotu protiv Notingema.   "Oduševljen sam što sam dobio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.