Petoro mrtvih u neredima u Port Saidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro mrtvih u neredima u Port Saidu

KAIRO -

Pet osoba, među kojima su i dva policajca, ubijene su u Port Saidu, na severoistoku Egipta, saopštilo je danas egipatsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nepoznate osobe "nasumice su pucale" oko zgrade policijske stanice i ubile dva pripadnika policije. Policajci su uzvratili i ubili napadače, navodi se iz istih izvora.

U neredima, koji su izbili juče posle odluke ministarstva unutrašnjih poslova o premeštanju 39 zatvorenika koji čekaju presudu, povređeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je više od 400 ljudi.

Iduće subote se očekuje presuda drugom delu optuženih na suđenju za nasilje koje je izbilo posle fudbalske utakmice u Port Saidu u februaru 2012.

U prvom delu procesa, 21 osoba je osuđena na smrtnu kaznu zbog učešća u neredima posle utakmice, u kojima su poginule 74 osobe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.