Petković: Neće mi biti lako protiv OFK Beograda

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Neće mi biti lako protiv OFK Beograda

Marko Petrović je prve fudbalske korake napravio u OFK Beogradu, protiv koga će sada u dresu Crvene zvezde igrati u subotu.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
U OFK Beogradu sam proveo osam lepih godina. Tokom boravka na Karaburmi stekao sam fenomenalan odnos sa navijačima i svim ljudima iz kluba. Na Karaburmi sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbalski prohodao, stekao afirmaciju, zadužio kapitensku traku i igrama u plavo-belom dresu zaslužio poziv Zvezde i mlade reprezentacije. Sigurno da mi neće biti lako, međutim u ovom trenutku fokusiran sam samo na crveno-bele i očekujem pobedu i osvajanje nova tri boda rekao je Petković za zvanični sajt.
Ono što bi crveno-belima moglo da oteža posao na Karaburmi su vremenski uslovi, odnosno tereni, koji često nakon jakih padavina, nisu u dobrom stanju.
Ne mislim tu samo na teren Omladinskog stadiona, već na velikoj većini terena u našoj ligi neće biti idealnih uslova za igru. To može da predstavlja problem u finišu polusezone, ali kako je našim rivalima, tako će biti i nama. Moramo da se adaptiramo na sve poteškoće ukoliko ih bude i učinimo sve da pobedimo – zaključio je Marko Petković.
Ulaznice za meč OFK Beograd – Crvena zvezda
Ulaznice za utakmicu sa OFK Beogradom, koja je ujedno i poslednje gostovanje crveno-belih u jesenjem delu sezone, mogu se kupiti i na blagajnama Marakane.
U petak 29. novembra u vremenu od 12 do 16 sati na biletarnicama stadiona prodavaće se karte za severnu, odnosno istočnu tribinu Omladinskog stadiona. Sever će koštati 300, dok će za ulaz na istok biti potrebno izdvojiti 200 dinara više.
U subotu, na dan susreta ulazniće se mogu nabaviti samo na blagajni stadiona na Karaburmi.
Meč 14. kola prvenstva Srbije između OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u subotu sa početkom u 13 sati.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krmpotić: Zvezdu je muka ujedinila

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Približava se najveći fudbalski spektakl ove jeseni na Karaburmi. U goste Omladinskom stadionu dolazi svetski i evropski prvak, gladan domaćih trofeja. O tradiciji okršaja, na Karaburmi i ne razmišljaju. Prateći problemi su prisutni, kako među plavo-belima, tako i u redovima kluba sa „Marakane”....

Nastavak na Dzungla.org...

Petković: U OFK Beogradu sam fudbalski prohodao, ali sada želim Zvezdinu pobedu

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2013

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u subotu ekipi OFK Beograda, a u centru pažnje će sigurno biti i Marko Petković. Sada defanzivac crveno-belih, nekada "romantičara" prve korake u fudbalu napravio je na Omladinskom stadionu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.