Pešeiro umesto Mihajlovića na klupi Sportinga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešeiro umesto Mihajlovića na klupi Sportinga

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Pešeiro nasledio je Sinišu Mihajlovića na klupi lisabonskog Sportinga.

Peširo se vraća u Sporting, čiji je trener bio 16 meseci u periodu kada je igrao finale UEFA kupa 2005, i to nakon otkaza Mihajloviću posle samo devet dana.

Mihajlovića je smenila nova uprava kluba, iako je potpisao trogodišnji ugovor, a onda je odlučio da tuži Sporting i traži 10 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << evra za oštetu.

Pešeiro će imati težak zadatak jer se igrački kadar Sportinga rasipa i zbog napada navijača otišli su portugalski reprezentativci Rui Patrisio, Vilijam Karvaljo, Želson Martins i Bruno Fernandeš.

U poslednje dve godine Sporting će biti već peti klub Pešeiru, nakon Porta, Brage, Al-Šarjaha iz UAE i Vitorije iz Gimaraeša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.