Perez doneo konačnu odluku, on će ipak biti najveće pojačanje ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez doneo konačnu odluku, on će ipak biti najveće pojačanje ovog leta!

Navijačima će se ova vest još kako svideti.

Fudbalski klub Real Madrid odlučio je da odbije sve ponude za Alvara Moratu koji se vratio u klub ovog leta.

Kako prenosi dobro obaveštena Marka, Real Madrid je odbio ponudu Čelsija od 60 miliona evra, a predsednik Florentino Perez odlučio je da i ostalim klubovima zatvori vrata.

Dakle, Morata će biti najveće pojačanje u timu Zinedina Zidana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojačaće konkurenciju do sada nezamnjivom Karimu Benzemi.

Ipak, isti izvor navodi da bi jedino suma od 75 miliona evra mogla da promeni mišljenje Florentina Pereza, ali je malo verovatno da će se tako nešto dogoditi.

Morata je dete Real Madrida, poslednje dve godine je proveo u Juventusu, ali je ''kraljevski'' klub odlučio da ovog leta iskoristi ''baj bek'' klauzulu od 30 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Perezova lista - Jedan od trojice stiže na "Bernabeu"?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2016, 11:08

Real je tih u prelaznom roku, odlučili su da zadrže Moratu, ne žele da pretplate Pogbu, a ovo su trojica igrača o kojima razmišlja šampion Evrope!..Pogba je sve dalje od Reala, iako bi radije u Madrid nego u Englesku. Kako tvrdi Giljem Balag poznati novinar, on je pristao na ponudu Junajteda tek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.