Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 18:06

Pepe: Čelsi je tim od 700.000.000 evra, ali cifre ne igraju fudbal

"Kada uđete na teren, ne razmišljate da li ste potrošili 25.000.000 evra ili 250.000.000 evra kao Čelsi", nadovezao se trener Konseisao

Bacio je Porto na kolena Juventus, a sada želi još jednom favoritu da pokaže zube. Zmajevi će sutra od 21.00 na neutralnom terenu u Sevilji, na stadionu Ramon Sančez Pishuan, dočekati Čelsi. Pepe, kapiten Zmajeva, odigrao je briljantno protiv Juventusa, pohapsio je Ronalda i drugove, a uoči prvog meča četvrtfinala Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampiona primetno je da Zmajevi neće ustuknuti ni pred Plavcima.

„Imaju tim koji se procenjuje na 700.000.000 evra, ali cifre ne igraju fudbal. Čelsi je sjajan tim sa izvanrednim igračima. Utakmicu smo dobro pripremili i spremni smo za sutrašnji meč. Ne igramo na našem stadionu, ali smo domaćini i sa tim stavom treba da uđemo u utakmicu. Ništa neće biti gotovo u Sevilji, igra se i revanš u Londonu“, rekao je Pepe.

LIGA ŠAMPIONA, SREDA, 21.00: (4.50) PORTO (3.40) ČELSI (1.87)

Kapiten Porta podsetio se dvomeča sa Juventusom i naglasio da on i njegovi saigrači ne treba da žive u prošlosti, već da treba da se usredsrede na Čelsi.

„Moramo biti svesni da je utakmica sa Juventusom završena. Ona je deo jedne lepe priče, ali je najvažnija ova sledeća sa Čelsijem. Ne treba da se osvrćemo iza sebe, već treba da budemo požrtvovani i koncentrisani. Mi smo jak tim i biće nas teško eliminisati. Pokazali smo to protiv Juventusa kada smo igrali 60 minuta sa igračem manje i prošli. Bili smo kompaktna ekipa, imali smo na umu ono što je trener tražio od nas. Utakmica protiv Čelsija će biti neka druga priča, bićemo spremni“, zaključio je štoper Zmajeva.

Nada se Pepe da bi mogao do četvrtog ušatog pehara.

„Verujem da je to moguće, uvek“.

I trener Zmajeva Serž Konseisao je, baš kao i Pepe, istakao da ulaganja i vrednost tima ne igraju bitnu ulogu. Svako može da pobedi svakoga, nebrojano puta viđeno do sada. Fudbal ne bi bio tako poseban da finansijski najmoćniji timovi uvek izlaze kao pobednici.

„U životu ne postoji ništa nemoguće, naročito ne u fudbalu i sportu generalno. Kada uđete na teren, ne razmišljate da li ste potrošili 25.000.000 evra ili 250.000.000 evra kao Čelsi“, poručio je Serž Konseisao.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.