Pelegrini: Sjajna ponuda Sitija

Izvor: B92, 31.Maj.2013, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Sjajna ponuda Sitija

Trener Malage Manuel Pelegrini potvrdio je da je dobio sjajnu ponudu od Mančester Sitija i da se nada da će postati zvanična.

Čileanac već nekoliko nedelja figurira za naslednika Roberta Mančinija na klupi "građana", koji su najavili velike promene tokom leta.

"Mančester Siti mi je ponudio sjajan projekat. Ako se ostvari, imaćemo tim koji će igrati odličan fudbal. Siti ima jasne planove razvoja, to me motiviše", rekao je Pelegrini.

Pelergini je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao da njegov agent pregovara sa Sitijem, da nikakav zvaničan dogovor još nije postignut, ali ga očekuje.

"Imamo verbalni dogovor i nadam se da će biti realizovan. Mančester Siti mi je ponudio sjajan projekat", naglasio je Čileanac.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.