Pele: Desai za trenera Gane

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pele: Desai za trenera Gane

Legendarni igrač iz Gane, Abedi Pele rekao je da ne bi imao ništa protiv da Marsel Desai nasledi srpskog trenera Gorana Stevanovića na mestu selektora reprezentacije te afričke zemlje:

- Nemam ništa protiv da čovek iz Gane prihvati posao. Fudbalski savez mora da punu podršku da Desaiju, kakvu pruža evropskim trenerima. Gana je sve svoje trofeje osvojila vođena lokalnim trenerima, pa šta fali da takav sad preuzme posao.
Desai >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je rođen u glavnom gradu Gane, Akri, ali od kako je bio dete živi u Francuskoj za čiju je reprezentaciju i nastupao.
On je bio kapiten francuskog nacionalnog tima za koji je odigrao 116 utakmica i osvojio Svetsko prvenstvo 1998. i kontinentalni šampionat dve godine kasnije.
Fudbalski savez Gane će tokom nedelje saopštiti ko će na klupi reprezentacije zameniti srpskog trenera Gorana Stevanovića, koji je dobio otkaz prošlog meseca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.