Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 00:30

Pazite tandem

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić juče je i zvanično napustio Ajaks posle pet izuzetnih godina.
U međuvremenu je postao jedan od najboljih stranih fudbalera u istoriji kluba, poneo kapitensku traku, i vodio klub do brojnih uspeha. Ali, u poslednje vreme je odnos između njega i uprave zahladneo i došlo je do razdvajanja njihovih puteva.
Tadić na stolu zasigurno ima jednu ponudu, a to je ona o >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kojoj smo već pisali i stiže iz Bešiktaša. No, prema navodima španskog „Estadio Deportivo“, još nekoliko klubova zainteresovano je da bez obeštećenja dovede jednog od najboljih evropskih fudbalera u poslednjim sezonama. 
Navodno, tu je poziv Juventusa kojem je neophodan lider u ofanzivnom delu terena. Zatim, pominje se Olimpijakos, ali tu su neke egzotičnije lokacije poput egipatskog Al Ahlija, ali i Inter Majamija! Američki klub bi mogao da mu obezbedi zadovoljavajuće finansijske uslove, lokacija važi za jednu od najpopularnijih na planeti, a usput bi nastupao zajedno sa Lionelom Mesijem, Serhijom Busketsom i Đordijem Albom. Zainteresovan je i Al Halidž iz Saudijske Arabije.
Ovaj sajt takođe navodi da bi i Erik ten Hag mogao da posegne za nekadašnjim svojim igračem i op

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.