Pazarcima stiglo pojačanje iz Austrije

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarcima stiglo pojačanje iz Austrije

Fudbalski klub Novi Pazar dogovorio je šestomesečnu saradnju sa štoperom Željkom Đokićem, rečeno je radiju Sto plus u tom superligašu.

- Posle odlaska dvojice štopera Vladimira Otaševića i Stefana Savića, bilo je neophodno da pojačamo odbranu. Iskusni Đokić je stigao iz Austrije i dosta će značiti našoj poslednjoj liniji -

rekao je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

Đokić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << (32) je u poslednjih godinu dana igrao za Vaker Inzbruk, a ranije je bio član Javora, poljskog Ruha iz Horžova, grčkog Padrakikosa, Srema iz Jakova i Pobede iz Prilepa.

Ranije je najavljeno da bi u Novi Pazar mogli da dođu Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, igrači sredine terena iz Ekvadora.

- U toku su pregovori, a njihov ishod trebalo bi da bude poznat do najkasnije do četvrtka - kazao je Korać.

Novopazarce, koji su se u utorak vratili sa priprema u hrvatskom Novigradu, zimus su pojačali Ričard Amorim Falkao, Miroljub Kostić, Filip Arsenijević, Armin Mašović i Mladen Živković.

Klub su napustili Sead Hadžibulić, Vladimir Otašević, Kenan Ragipović, Miloš Živković, Ibrahim Arifović, Stefan Savić i Miloš Budaković, dok je najbolji strelac Admir Kecap blizu odlaska u slovački Spartak iz Trnave.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Đokić šesto pojačanje Novog Pazara ove zime, čekaju se dva Ekvadorca

Izvor: Blic, 12.Feb.2015, 00:45

Fudbalski klub Novi Pazar dogovorio je šestomesečnu saradnju sa štoperom Željkom Đokićem, rečeno je radiju Sto plus...„Posle odlaska dvojice štopera (Vladimira Otaševića i Stefana Savića), bilo je neophodno da pojačamo odbranu. Iskusni Đokić je stigao iz Austrije i dosta će značiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.