Pazarci završili kupovinu za ovu zimu

Izvor: TV Arena Sport, 09.Feb.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci završili kupovinu za ovu zimu

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je štopera Milana Savića do kraja sezone.

"Ovim smo, verovatno, stavili tačku na prelazni rok, osim ako ne iskrsne neka ekstra kombinacija", rekao je potpredsednik Novopazaraca, Almir Brunčević.

Savić (21) je u Pazar stigao iz OFK Beograda, a prethodno je u Belgiji nastupao za Hogstraten i Gent, a u mlađim selekcijama nosio je dres Partizana.

Ovaj odbrambeni fudbaler će se novim klupskim drugovima pridružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << tokom predstojećeg vikenda, kada Novopazarci stižu sa priprema u Antaliji.

Milan Savić je odigrao 19 utakmica za OFK Beograd u prvom delu takmičenja u Superligi Srbije.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.