Paunović dobio izazovnu ponudu iz komšiluka

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović dobio izazovnu ponudu iz komšiluka

Odbio je da postane selektor Nigerije, ali i bogatu ponudu iz Saudijske Arabije... Hoće li odoleti i čarima mađarskog fudbala?

Posle istorijskog uspeha koji je ostvario sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Mundijalitu u Novom Zelandu, Veljko Paunović odlučio se da napravi prvi veliki rez i napusti kormilo nacionalnog tima. Fudbalski savez Srbije pokušao je talentovanog stručnjaka da prekomanduje na klupu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mlade reprezentacije, ali on je to odbio. U međuvremenu, logično, na Paunovićevu adresu počele su da pristižu ponude sa svih strana, ali nijedna nije bila dovoljno dobra.

Ni reprezentacija Nigerije, ni prebogati šeici iz Saudijske Arabije nisu imali sreće da u svoje skute privoli jednog od najtraženijih mladih trenera Evrope. Ali, iz Filadelfije, u kojoj Paunović trenutno odmara, stiže vest da je na sto stavljena i ponuda iz Mađarske.

"Ovih dana dobio sanm poziv mađarskog Videotona. Razmatram ponduu. Prethodno nisam želeo da postanem selektor A reprezentacije Nigerije, odbio sam bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Važno mi je da je u pitanju dobar projekat i veliki izazov kao štio je bio u slučaj sa omladinskom reprezentacijom Srbije. Znao sam cilj i uz pomoć igrača i saradnika sa entuzijazmom smo stigli do svetskog vrha", rekao je Paunović za Sportski žurnal.

U isto vreme Fudbalski savez Srbije priprema i ugovor po kojem bi nekadašnji igrač Atletiko Madrida i Partizana postao koordinator nacionalnih selekcija. Ipak, u slučaju da se ozvaniči saradnja sa Videotonom, pitanje je u kojoj meri bi taj projekat zaživeo.

"Moj zadatak biće da razgovaram sa igračima sa kojima sam radio u prethodne tri godine. Neki od njih biće pozvani u A reprezentaciju, neki u mladu. Pričaću naravno i sa selektorima, uvek sam spreman da pomognem", zaključio je Paunović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Paunović razmatra ponudu Videotona, odbio klupu Nigerije

Izvor: Blic, 16.Avg.2015

Bivši selektor naše omladinske reprezentacije Veljko Paunović dobio je ponudu da bude trener mađarskog Videotona, nakon što je odbio da preuzme selekcije Nigerije i Saudijske Arabije...„Ovih dana sam dobio poziv Videotona, i razmatram ponudu. Prethodno nisam hteo da postanem selektor A reprezentacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.