Partizan na pripremama poražen od Dinama iz Moskve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2022, 14:13

Partizan na pripremama poražen od Dinama iz Moskve

U trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji fudbaleri Partizana poraženi su od Dinama iz Moskve rezultatom 2:1.

Drugoplasirani tim ruskog prvenstva došao je u vođstvo u 5. minutu kad je Danil Fomin iz slobodnog udarca savladao Aleksandra Popovića.

Do poluvremena je Partizan imao dobre prilike za izjednačenje, ali Marković, Jović i dva puta Vujačić nisu bili dovoljno precizni.

Partizan je drugo poluvreme počeo prilikom za Rikarda Gomeša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veliku šansu imao je i mladi Nikola Terzić, ali je odlično odbranio Šunjin.

Konačno, crno beli u 65. minutu dolaze do izjednačenja.

Posle gužve u kaznenom prostoru Natho je glavom iz neposredne blizine savladao golmana Dinama.

Posle perioda bez većih prilika Dinamo postiže pobedonosni pogodak u 88. minutu kada je Popovića sa ivice šesnesterca savladao Galkin.

Do kraja priprema Partizan će 5. februara igrati protiv gruzijskog Dinama iz Batumija.

Stanojević: Primili smo golove kao pioniri

Mislim da smo dominirali sve vreme, stvarali smo šanse, ali golove kakve smo primili ne znam da li se primaju u pionirima, ali rešićemo to sigurno, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

"Ofanzivni prekid je dobro funkcionisao, imali smo dosta šansi, pogodili smo i prečku, u ovom periodu priprema razumljive su oscilacije i pad koncentracije, ali ipak ne možemo da primamo golove tako lako. Zbog toga se oseća nezadovoljstvo i baca se senka na jednu utakmicu u kojoj smo dominirali", zaključio je Stanojević.

Partizan je na pripremama do sada savladao Tikveš iz Severne Makedonije (2:1), a potom je doživeo poraze od turskog Bašakšehira (0:1) i ruskog Dinama (2:1).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIGNJEVIĆ POTPISAO: Dolazi na klupu velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2022

Ugovor do leta 2023... Srpski fudbalski trener Nebojša Vignjević novi je šef stručnog štaba mađarskog Honveda, saopštio je klub iz Budimpešte...Ugovor sa slavnim klubom Vignjević je potpisao do leta 2023. godine...On je u Honved došao iz letonske Lijepaje, a prethodno je čak sedam sezona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.