Izvor: Beta, 02.Jul.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parma dovela trojicu napadača

BEOGRAD, 2. jula 2011. (Beta) - Italijanski fudbalski prvoligaš Parma saopštio je u subotu da je potpisao ugovore sa trojicom novih napadača Fabiom Borinijem, Gracijanom Peleom i Nikolom Sansoneom.

Borini je napadač koji je do ovog leta bio član Čelsija, ali je prošle sezona igrao na pozajmici u Svonsi sitiju.

Još jedan novi napadač Parme, Gracijano Pele prethodne četiri sezone bio je u holanskim AZ Alkmaru za koji je u 68 utakmica postigao 14 golova.

Treće pojačanje u napadu Parme, Nikola Sansone prošle sezone igrao je za drugi tim Bajerna iz Minhena, za koji je dao dva gola u 32 utakmice.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parma dovela trojicu napadača

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jul.2011

Parma je potpisala ugovore sa trojicom novih napadača Fabiom Borinijem, Gracijanom Peleom i Nikolom Sansoneom. . . Borini je napadač koji je do ovog leta bio član Čelzija, ali je prošle sezona igrao na pozajmici u Svonsi sitiju.. Još jedan novi napadač Parme, Gracijano Pele prethodne četiri sezone...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Parma pojačala napad

Izvor: Sportal.rs, 02.Jul.2011

Predstavnici člana italijanske Serije A, Parme potvrdili su da su potpisani ugovori sa trojicom novih napadača Fabiom Borinijem, Gracijanom Peleom i Nikolom Sansoneom.

Nastavak na Sportal.rs...

Parma dovela trojicu napadača

Izvor: Glas javnosti, 03.Jul.2011, 07:12

BEOGRAD - Italijanski fudbalski prvoligaš Parma saopštio je da je potpisao ugovore sa trojicom novih napadača Fabiom Borinijem, Gracijanom Peleom i Nikolom Sansoneom...Borini je napadač koji je do ovog leta bio član Čelsija, ali je prošle sezona igrao na pozajmici u Svonsi sitiju. Još jedan novi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.