Papa i fudbal

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa i fudbal

Fudbal je odavno prerastao termin "najvažnija sporedna stvar na svetu". Daleko je on od sporednog.

Svi o fudbalu sve znaju, komotno bi mogli da budu selektori. Retki su oni kojima je samo razonoda, razbibriga dok ga gledaju. Ali, i oni ga gledaju. Papa Benedikt XVI uživa u gledanju, objašnjavajući da fudbal pomaže ljudima da ovladaju "disciplinom slobode" i iznova ih uči životu.

Kada bi papa bar malo strasnije navijao za neki klub ili reprezentaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << shvatio bi koliko nerviranje može skratiti život. Ali, zato su trenuci slavljeničkog osećaja, kao u reklami za Ligu šampiona – neprocenjivi.

Get the Flash Player to see this player.

var s3 = new SWFObject("/mp3/mp3player.swf", "line", "240", "20", "7"); s3.addVariable("file","/mundijal/28-06/20-30h.mp3"); s3.addVariable("repeat","false"); s3.addVariable("autostart","false"); s3.addVariable("showdigits","true"); s3.write("player3");

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.