Pao potpis - Stotine miliona stižu na Etihad!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao potpis - Stotine miliona stižu na "Etihad"!

Mančester siti je danas potvrdio da je ugovor potpisan, a ostrvski mediji tvrde da se radi o drugom najunosnijem kada je Premijer liga u pitanju.

Aktuelni šampion Engleske potpisao je danas desetogodišnji ugovor sa kompanijom "Puma" koja će u narednih deset godina izrađivati sportsku opremu za klubove u vlasništvu "Siti Fudbal Grupe".

Ugovor stupa na snagu 1. jula, a fudbaleri Mančester sitija prvi put će nositi opremu kompanije Puma na turneji po Aziji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Građani" će na ime desetogodišnjeg ugovora sa Pumom zaraditi 650 miliona funti, što je drugi najunosniji ugovor u Premijer ligi kada su proizvođači sportske opreme u pitanju.

Prvi klub iz "Siti Grupe" koji će nositi novu opremu biće Šičuan, poslednji klub koji se priključio Sitijevoj mašineriji.

Ugovor ne obuhvata saradnju sa Jokohama Marinerosima i Njujork Sitijem pošto ti klubovi imaju važeće ugovore sa Adidasom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Siti potpisao četvrti najveći sponzorski ugovor u istoriji fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2019

Mančester Siti polako ali sigurno postaje elita u svakom smislu te reči. Klub iz godine u godinu napreduje, ne samo na terenu, pojačavajući se igrački i bribližavajući evropskim gigantima, već i na polju marketinga. Građani su danas objavili da su potpisali multimilionski ugovor sa nemačkim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.