Pao dogovor, iz Barse u Sevilju!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao dogovor, iz Barse u Sevilju!

Mnogo je obećavao, na kraju će otići zauvek...

Munir El Hadadi je kao klinac zablistao na fudbalskom nebu, izborio se u Barseloni, o njemu su pričane bajke, igrao je sjajno, ali kasnije je pao u drugi plan.

Pozajmice naročiti u Valensiji i Alavešu nisu dale rezultat, očekivalo se da ponovo ode na pozajmicu, ali je Valverde odlučio da ga ostavi u ekipi plašeći se "nestašice" ofanzivnih igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Momak koji je poreklom Marokanac, ali je debitovao pre četiri godine za Španije i tako upropastio mogućnost da zaigra za domovinu roditelja je odbio novi ugovor sa Barselonom.

Ne veruje da će dobiti šansu, ima 23 godine, hoće da ode u klub koji će mu pružiti priliku.

Iz Španije stižu vesti da se dogovorio sa Seviljom i da će se preseliti u Andaluziju kao slobodan igrač.

Ove godine u Barseloni je u svim takmičenjima odigrao 11 mečeva i dao dva gola, na pozajmicama u Alavešu i Valensiji bio je strelac 16 golova u dve godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.