PSŽ brani Mesija

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 00:04

PSŽ brani Mesija

Fudbalski klub Pari Sen Žermen izdao je zvanično saopštenje u kom je osudio ponašanje vlastitih navijača.

Parižani su se javnosti obratili povodom okupljanja većeg broja pristalica tog kluba ispred "Parka prinčeva" kako bi izrazili nezadovoljstvo postupcima Lionela Mesija.

Tom prilikom se na račun Argeninca čulo mnoštvo uvreda, između ostalog i da je "ku*vin sin", zbog čega je usledila reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba.

"Pari Sen Žermen snažno osuđuje neprihvatljive i uvredljive poteze male grupe individua. Ništa ne može da opravda takve postupke. Klub daje punu podršku svojim igračima i upravi i svim onima pogođenim ovim sramnim ponašanjem", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Argentinac je odlučio da otputuje u arapsku zemlju kako bi ispunio ugovor sa saudijskom turističkom agencijom nakon što je to dva puta odlagao, otkrila je "Marka".

Prema izvorima iz pariskog kluba, 35-godišnjiak je "jednostrano" odlučio da ne prisustvuje treningu zakazanom za ponedeljak posle poraza od Lorijena 3:1 u nedelju i prisustvuje "promotivnim obavezama" hiljadama kilometara od Pariza.

On je već bio u avionu za Saudijsku Arabiju kada je uputio molbu klubu, koji je neočekivano promenio odluku i zakazao trening za ponedeljak ujutru. Mesi se, logično, nije pojavio i stigla je reakcija.

Suspendovan je na dve nedelje i neće moći da trenira sa pariskim timom narednih 14 dana, u kojima će propustiti dve prvenstvene utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ brani Mesija

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

Fudbalski klub Pari Sen Žermen izdao je zvanično saopštenje u kom je osudio ponašanje vlastitih navijača.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.