Izvor: Pančevac-online.com, 05.Avg.2023, 19:37

PRVI SUPERLIGAŠKI MEČ U PANČEVU POMERA SE ZBOG KIŠE Utakmica Železničar – Mladost počinje u 20.30 časova

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva, u drugom kolu MocartBet Superlige Srbije, večeras dočekuje Mladost iz Lučana. Prema poslednjim informacijama iz pančevačkog kluba, početak meča se zbog lošeg vremena pomera sa 20 časova na 20.30 časova. Da podsetimo, uprava kluba nada se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, jer izabranici Predraga Rogana zaslužuju najveću […] The post PRVI SUPERLIGAŠKI MEČ U PANČEVU POMERA SE ZBOG KIŠE Utakmica Železničar – Mladost počinje u 20.30 časova appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

MLADOST BOLJA U OKRŠAJU DVA NAJSTARIJA TIMA SUPERLIGE: Pančevci nemoćni protiv prekaljenog člana elite! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2023

Odličan start prvenstva za sastav iz Lučana! U subotu, u terminu od 20 časova i 30 minuta, otvorena je nova stranica istorije! U Pančevu je odigrana prva superligaška utakmica, u kojoj je domaći Železničar ugostio ekipu Mladosti iz Lučana. Gostujući sastav je odneo ceo plen, jer je slavio rezultatom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.