Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA: Eva Karneiro oštro kritikovala FA zbog Murinja

Bivša lekarka Čelsija Eva Karneiro oštro je kritikovala Fudbalsku asocijaciju Engleske (FA) koja je ocenila da menadžer Žoze Murinjio nije uputio seksističke uvrede na njen racun.

- FA se očigledno ne bori protiv seksizma i lošeg ophođenja prema ženama – ocenila je Karneiro koja se prvi put oglasila u javnosti otkako je pre dva meseca bila suspendovana, jer je uprkos nalogu Murinja izašla na teren u meču protiv Svonsija, kako bi pomogla povređenom Edenu Azaru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Murinjo je taj njen postupak ocenio kao štetan i odlučio je da je suspenduje.
Ona je prošle nedelje dala otkaz na mestu glavnog lekara Čelsija.
Do sukoba između Murinja i Karneirove došlo je na utakmici sa Svonsijem u avgustu (2:2), kada je utrčala na teren da pomogne Edenu Azaru, a Portugalac je tada izvređao doktorku i fizioterapeuta pošto je Čelsi već imao igrača manje na terenu.
The post PROGOVORILA: Eva Karneiro oštro kritikovala FA zbog Murinja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Karneiro kritikovala Engleze zbog slabe reakcije na Murinjov seksizam

Izvor: Blic, 02.Okt.2015

Bivša lekarka Čelsija Eva Karneiro oštro je kritikovala Fudbalsku asocijaciju Engleske koja je ocenila da menadžer Žoze Murinjo nije uputio seksističke uvrede na njen račun..."FA se očigledno ne bori protiv seksizma i lošeg ophođenja prema ženama", ocenila je Karneiro koja se prvi put oglasila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.