PRAVDA ZA ŽIVOTINJE: Protesna šetnja zbog pregaženog psa na Bežanijskoj kosi

Izvor: Blic, 26.Jun.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVDA ZA ŽIVOTINJE: Protesna šetnja zbog pregaženog psa na Bežanijskoj kosi

Nemili događaj koji se dogodio pre dva dana na okretnici na Bežanijskoj kosi pokrenuo je građane da reaguju. Zato je Savo Lukić organizovao protestnu šetnju pod nazivom "Kada će mnogo da postane previše" koja će se održati sutra u 12 sati kod balona za fudbal u ovom naselju.

-Kada smo čuli šta se dogodilo na okretnici kod Bežanijskog groblja mnogo građana se naljutilo, i povodom tog događaja pokrenuo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << inicijativu da organizujemo protesnu šetnju – rekao je Savo Lukić iniciator okupljanja.

On dodaje da će okupljanje početi sutra u 12 sati ispred balona na Bežanijskoj kosi, a protešna šetnja ići će sve do mesta gde je nerećni pas ubijen.

-Nakon šetnje na mestu gde je pas ubijen ostavićemo igračkice i koskice, a posle toga pustićemo svoje ljubimce na obližnu travnatu površinu – kaže iniciator okupljanja Igor Lukić.

Iz MUP-a dobili smo informaciju da je vozač Indentifikovan zbog sumnje da je pregazio životinu od njega je uzeta izjava, a tužilaštvo treba da utvrdi da li je kriv i ima li elemenata krivične odgovornosti.

Mup je dodao da će svedoci  biti pozvani na švedočenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRAVDA ZA ŽIVOTINJE: Protestna šetnja zbog pregaženog psa na Bežanijskoj kosi

Izvor: Blic, 26.Jun.2015

Građani Bežanijske kose organizovali su protest "Kada će mnogo da postane previše" zbog incidenta koji se dogodio pre dva dana, kada je prodavac cveća pregazio više puta psa na okretnici autobusa u tom naselju. Protestna šetnja organizovana je za sutra u 12 sati, a okupljanje je ispred balona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.