Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATAK U SRBIJU: Nekada crno-beli, sada crveno-beli

Dojučerašnji fudbaler Hofenhajma Filip Malbašić (23) od danas je novi igrač FK Vojvodina.

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno vredno pojačanje. Novi igrač “stare dame” postao je Filip Malbašić, koji je u redove crveno-belih stigao iz nemačkog bundesligaša Hofenhajma. On je potpisao ugovor sa Vojvodinom do juna 2018. godine.
Filip Malbašić je rođen 18. novembra 1992. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Beogradu. Igra na poziciji desnog krila, a karijeru je počeo 2010. godine u beogradskom Radničkom. Potom je nastupao za Rad, iz kojeg se 2012. godine preselio u nemački Hofenhajm.
Sezonu 2013/14. proveo je na pozajmici u Partizanu, za koji je na 19 utakmica postigao dva gola, dok je sezonu 2014/15. proveo na pozajmici u poljskom timu Lehia Gdanjsk.
Za omladinsku reprezentaciju Srbije zabeležio je sedam nastupa, dok je za mladi tim naše zemlje odigrao pet mečeva i postigao dva gola.
Malbašić se već priključio svojim novim saigračima i predstavljaće veliko pojačanje za tim Nenada Lalatovića u nastavku sezone.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Nolan postao igrač-menadžer

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016

Bivši fudbaler Vest Hema danas je imenovan za tu funkciju u lubu koji se takiči u Ligi Dva...Engleski fudbaler je, nakon sporazumnog raskida sa 'Čekićarima', danas pronašao novi klub, u kom će imati dvostruku ulogu...Vezni fudbaler, rođen u Liverpulu, potpisao je ugovor na dve ipo godine sa ekipom...

Nastavak na Sportske.net...

Saničanin u FK Mladost iz Lučana

Izvor: TV Arena Sport, 22.Jan.2016, 13:20

Mladost iz Lučana dobila je veliko pojačanje. Ugovor na tri godine potpisao je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji član banjalučkog Borca Siniša Saničanin...Iako je u prethodnik nekoliko dana trenirao u Čačku sa Borcem, čak je bio i na spisku putnika za odlazak na pripreme...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.