POVRATAK: Potpisao je ugovor, a ostala je upamćena njegova partija protiv Arsenala u Ligi Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 11:01

POVRATAK: Potpisao je ugovor, a ostala je upamćena njegova partija protiv Arsenala u Ligi Evrope

Ima 26 godina.

FK Čukarički je angažovao prvo pojačanje za nastavak sezone. Ugovor sa Brđanima na dve godine potpisao je ppovratnik u srpski fudbal Stefan Čolović, ofanzivni vezista. Momak rođen u Beogradu 16. aprila 1994. godine u prvom delu sezone nastupao je za najbolji tim Republike Irske, Dandalk.

Sa njima je stigao do grupne faze Lige Evrope, u kojoj je njegov tima igrao protiv Arsenala ( više pročitajte ovde), Moldea i bečkog Rapida, a ubeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je četiri nastupa.

Tokom kvalifikacija za drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje Čolović je bio standarda prvotimac Dandalka. Onć je tokom karijere nastupao za podmladak Partizana, Rad, Drinu iz Zvornika, Slobodu iz Tuzle, Jagodinu, pirotski Radnički, dok je superligašku afirmaciju doživeo u novosadskom Proleteru, odakle je i usledio transfer u Republiku Irsku. Inače prve fudbalske korake je napravio u Crvenoj zvezdi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Gabrijela Koukalova, češka bijatlonka
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.