POVRATAK POSLE 15 GODINA: Aron Remzi ponovo u Kardifu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 09:45

POVRATAK POSLE 15 GODINA: Aron Remzi ponovo u Kardifu

Prošlu sezonu je proveo u Nici.

Kapiten fudbalske reprezentacije Velsa Aron Remzi vratio se posle 15 godina u Kardif, klub u kom je i ponikao, potvrdio je danas velški klub na zvaničnom sajtu.

Remzi (32) je sa čelnicima kluba koji igra u engleskoj drugoj ligi potpisao ugovor do juna 2025. godine. Iskusni vezista je igrao za Kardif od 2006. do 2008. godine, posle čega je proveo čak 11 godina u Arsenalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mada je 2011. deo sezone proveo na pozajmici u Kardifu.

Posle "tobdžija" bio je član Juventusa, Rendžersa i Nice. Za reprezentaciju Velsa odigrao je 82 utakmice i postigao 20 golova.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remzi se posle 15 godina vratio u Kardif

Izvor: B92, 16.Jul.2023

Kapiten reprezentacaije Velsa Aron Remzi se posle 15 godina vratio u Kardif.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.