POGLEDAJTE: Nik Vujačić pliva sa ajkulama

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Nik Vujačić pliva sa ajkulama

Iako se rodio bez ruke i noge, najpoznatiji motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujačić, se usudio da zaroni u akvarijum sa ajkulama tokom turneje u Singapuru.Nik se trudi da ostvari sve svoje snove pa je tako više puta viđen da se bavi golfom, surfuje, igra fudbal. Vujačićev motivacioni govor je zakazan u Singapuru za petak. Međutim, Nik je slobodno vreme iskoristio da ode u akva park i ispuni davnašnju želji u zapliva ni manje, ni više sa ajkulama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE: Nik Vujičić pliva sa ajkulama

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013

Vujičićev motivacioni govor je zakazan u Singapuru za petak. Međutim, Nik je slobodno vreme iskoristio da ode u akva park i ispuni davnašnju želju i zapliva ni manje, ni više nego sa ajkulama..Najpoznatiji motivacioni govornik srpskog porekla Nik Vujičić iako se rodio bez ruku i nogu, usudio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.