Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2023, 18:11

PODRHTAVA FUDBALSKO TLO: Crvena zvezda naciljala bivšeg fudbalera Milana i Čelsija kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona!

Njegov dolazak bi značio mnogo ovom timu Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja svoju potragu za pojačanjima i počeo je pregovore sa iskusnim vezistom Timuom Bakajokom. Ekipa Baraka Bahara, koja je prvi put u istoriji direktni učesnik Lige šampiona, ne želi da zatvori prelazni rok na Marakani i aktivno radi na dovođenju novih igrača. Prema informacijama ... Read >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << more
The post PODRHTAVA FUDBALSKO TLO: Crvena zvezda naciljala bivšeg fudbalera Milana i Čelsija kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOMPLIKACIJE NA MARAKANI: Zvezda dobila još tri rivala u trci za Late Lata!

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2023

Biće teško dovesti ga u ovom momentu Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja sa aktivnim radom na pojačanjima za narednu sezonu, a novi igrači Piter Olajinka i Žan-Filip Kraso već su se pokazali kao pun pogodak za crveno-bele. Međutim, klub iz Beograda ne staje, već ima još jednog igrača na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.