Izvor: iYupi.com, 11.Feb.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINK: ŽELJKO MITROVIĆ UTRENIRAN I SPREMAN ZA ČISTKU! HIT FOTKA!

Na Fejsbuk grupi "Podrška Željku Mitroviću" njegova supruga Milica postavila je pre sat vremena fotografiju prvog čoveka "Pinka" kako igra fudbal na parkingu bolnice u nemačkom gradu Flensburgu. Na ovaj način Milica je u javnost poslala nekolimko poruka - Željko se uspešno opravlja, njihovi odnosi i brak nisu ugroženi kako je beogradska čaršija poslednjih dana nagađala, ali i to da se uskoro vraća u Srbiju da bi se obračunao sa svima na TV Pink sa "liste za odstrel", koju  je sastavio tokom svog višemesečnog odsustva.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Facebook

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Mitrović postavila na FB Željkovu fotku kako igra fudbal!

Izvor: Svet, 11.Feb.2011

Na Fejsbuk grupi "Podrška Željku Mitroviću" njegova supruga Milica postavila je pre sat vremena fotografiju prvog čoveka "Pinka" kako igra fudbal na parkingu bolnice u nemačkom gradu Flensburgu. Na ovaj način Milica je u javnost poslala dve poruku - Željko se uspešno opravlja i - njihovi odnosi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.