PIKSI NE MIRUJE: Srbija dobija još dva pojačanja, ove fudbalere će zapamtiti navijači

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 13:07

PIKSI NE MIRUJE: Srbija dobija još dva pojačanja, ove fudbalere će zapamtiti navijači

Na radaru Orlova.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković dobio je nekoliko diplomatskih bitaka otkako je seo na klupu Orlova.

Crveni dres nacionalnog tima obukli su momci koji su mogli da izaberu neke druge reprezentacije, poput Lazara Samardžića, Mileta Svilara, Stefana Mitrovića i Srđana Babića.

Golman Nikola Kovačević još uvek čeka dozvolu FIFA, ali se već opredelio za Srbiju.

Sledeći cilj Stojkovića je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privoli da u dresu Srbije zaigraju talentovani fudbaleri Jang Bojsa Darijan Maleš (2001. godište) i Filip Ugrinić (1999), piše Maxbet spot.

Maleš igra u veznom redu, bio je član Intera, a sada će biti rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.

Stojković će moći da se uveri i u kvalitet krilnog napadača Ugrinića, koji je postigao važan gol u plej-of trijumfu Jang bojsa nad Makabijem iz Haife.

Pored tandema Jang bojsa, sportski sektor FSS-a je pratio i vezistu Palerma Aljošu Vasića koji će debitovati za mladu reprezentaciju Srbije protiv Azerbejdžana 12. septembra.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.