Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIKE ODLIČNO PROŠAO: Samo četiri meča suspenzije za psovača

Defanzivac Barselone Đerard Pike kažnjen je sa četiri meča suspenzije zbog vređanja pomoćnog sudije u drugom meču Superkupa Španije protiv Atletik Bilbaa u ponedeljak.


Pikeu je kaznu izrekla Disciplinska komisije Fudbalske federacije Španije. On je dobio direktan crveni karton u 55. minutu jer je verbalno izvređao sudiju, psujući mu majku.
Barselona je u tom meču igrala nerešeno sa Bilbaom – 1:1, ali je poražena ukupnim rezultatom 5:1, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 4:0 na San Mamesu.
Pike će morati da propusti gostovanje u Bilbau u nedelju, utakmicu protiv madridskog Atletika 12. septembra , kao i mečeve kod kuće protiv Malage i Levantea.
Pike, koji je sudeći po zapisniku glavnog sudije Velaska Karvalja, teško izbvređao pomoćnog arbitra, negirao je da je na bilo koji način uvredio sudiju – iako su milioni gledalaca putem malih ekrana mogli da se uvere u suprotno.
– Želim da se izvinim zbog stava kojeg sam zauzeo protestujući kod linijsklog sudije. Radilo se o utakmici povišenih tenzija. Ipak, nisam uputio uvrede koje mi se pripisuju, napisao je Pike na Tviteru.
The post PIKE ODLIČNO PROŠAO: Samo četiri meča suspenzije za psovača appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pikeu četiri meča suspenzije

Izvor: Press, 19.Avg.2015

Defanzivac Barselone Đerard Pike, kažnjen je sa četiri meča suspenzije zbog vređanja pomoćnog sudije u drugom meču Superkupa Španije protiv Atletik Bilbaa u ponedeljak. .           Pikeu je kaznu izrekla Disciplinska...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.