Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEREZ ŽELI DA POKVARI POSAO SITIJU: Da li možete da zamislite Gvardiolu u Realu?

Fudbalski klub Real Madrid navodno je kontaktirao Pepa Gvardiolu kojeg predsednik Florentino Perez želi na klupi ”kraljevskog” kluba.  

Kako prenose španski mediji, doduše nedovoljno pouzdarni, Perez je kontaktirao Katalonca i ponudio mu nepristojan ugovor da pređe u Real Madrid. 
Gvardiola će gotovo sigurno napustiti Bajern Minhen narednog leta, a zanimljivo da je danas otkazao konferenciju za medije iz nepoznatih razloga, a spekuliše se da je glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << razlog dogovor sa Mančester sitijem.
Prema drugim izvorima, Gvardiola je dogovorio sve uslove sa Mančester sitijem, odnosno sa direktorima Ćikijem Begiristajnom i Feranom Sorijanom sa kojima je u odličnim odnosima još iz perioda kada je radio u Barseloni. 
Pred nama je zanimljiva trenerska vrteška i narednog leta…
The post PEREZ ŽELI DA POKVARI POSAO SITIJU: Da li možete da zamislite Gvardiolu u Realu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

REAL POSTAJE BARSELONA? Madriđani dovode trofejnog trenara najvećeg rivala

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 17:36

Navijačima, ali i igračima Reala nikako se ne sviđa način na koji ekipu vodi Rafael Benitez, a ulje na vatru dodao je ubedljiv poraz od Barselone u prethodnom kolu Primere.. . . Bez obzira na podršku koju je Benitez dobio od rukovodstva mediji i dalje licitiraju u vezi njegovog naslednika, a neverovatnu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.