PAUN OTPAO: Stramaćoni novi trener Panatinaikosa!

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAUN OTPAO: Stramaćoni novi trener Panatinaikosa!

Italijanski fudbalski stručnjak Andrea Stramaćoni novi je trener Panatinaikosa, preneo je Skaj sports.

Nekadašnji trener Intera i Udinezea potpisao je ugovor do 2017. godine i naslediće kormilo atinskog kluba od Janisa Anastasijua, koji je prošle nedelje sporazumno raskinuo ugovor.

"Ne želim da dajem velika obećanja, a jedino što mogu da obećam jeste da ću dati svoj maksimum", rekao je 39-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Stramaćoni.

On će na klupi Panatinaikosa debitovati 21. novembra u velikom gradskom derbiju protiv Olimpijakosa, koji je od početka sezone zabaležio svih 10 pobeda u prvenstvu i vodi na tabeli sa osam bodoa prednosti.

Podsetimo, glavni kandidat za klupu grčkog tima bio je srpski stručnjak Veljko Paunović. Grčki mediji su pisali da je trener zlatnih "orlića" bio na pregovorima u Atini, ali nije poznato zašto do dogovora nije došlo.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ništa od Paunovića, Stramačoni na klupi PAO

Izvor: B92, 09.Nov.2015

Italijanski fudbalski stručnjak Andrea Stramačoni novi je trener Panatinaikosa, preneo je Skaj sports. "Ne želim da dajem velika obećanja, a jedino što mogu da obećam jeste da ću dati svoj maksimum", rekao je 39-godišnji Stramačoni.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.