Izvor: Beta, 15.Nov.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozbiljno shvatamo utakmicu sa Bugarskom

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Srbije Radosav Petrović rekao je u ponedeljak da njegova ekipa ozbiljno shvata predstojeću prijateljsku utakmicu sa Bugarskom.

Reprezentacija Srbije i stručni štab doputovali su u Sofiju, gde će u sredu od 18 sati, na stadionu Vasil Levski, odigrati prijateljsku utakmicu protiv Bugarske.

"Protiv Bugarske imamo dobru priliku da odigramo dobro i da pobedimo. Pristup utakmici mora da bude kao na kvalifikacionim mečevima i ozbiljno shvatamo taj meč", rekao je Petrović, preneo je sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa Bugarima za novi početak!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2010

"Orlovi" sa pet debitanata doputovali u Sofiju gde ih u sredu na stadionu "Vasil Levski" očekuje prijateljska utakmica sa Bugarskom.

Nastavak na Mondo...

Jorgаčević: Moje srce kucа samo zа Srbiju

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 00:55

Bojan Jorgačević će u sredu debitovati u fudbalskoj reprezentaciji Srbije na prijateljskom meču sa Bugarskom, a uoči prvog nastupa u dresu “orlova” golman Genta ističe da će mu se na stadionu “Vasil Levski”, gde je za 18 časova zakazan početak utakmice, ispuniti snovi..."Normаlno, ovo...

Nastavak na Blic...

"Orlovi" se neće šaliti u meču sa Bugarskom

Izvor: Glas javnosti, 16.Nov.2010

BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Srbije Radosav Petrović kaže da njegova ekipa ozbiljno shvata predstojeću prijateljsku utakmicu sa Bugarskom...Reprezentacija Srbije i stručni štab doputovali su u Sofiju, gde će u sredu od 18 sati, na stadionu Vasil Levski, odigrati prijateljsku utakmicu protiv...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.