Ovom reprezentativcu Srbije prognoziraju glumačku karijeru po završetku fudbalske kao Viniju Džonsu!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovom reprezentativcu Srbije prognoziraju glumačku karijeru po završetku fudbalske kao Viniju Džonsu!

Britanski mediji pišu da bi popularni Vini Džons mogao da dobije naslednika u Srbinu

Vini Džons je pre glumačke karijere čak 15 godina igrao profesionalno fudbal, a između ostalih je nastupao i za Čelsi. Ovaj britanski glumac mogao bi dobije naslednika u vidu Srbina, koji bi posle fudbalske karijere zbog svog talenta trebalo da se upusti u glumačke vode, smatraju stručnjaci sa Ostrva.

U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je fudbaler Mančester sitija i reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, koji je kao Džons poznat kao izuzetno temperamentan momak.

Foto: Marko Todorović

- Grube muške crte lica, mogućnost transformacije u “čvrstog momka”, agresija koju može da razvije  iz potpune mirnoće kvaliteti su koji će sigurno zainteresovati filmsku industriju. Vini Džons bi mogao da dobije naslednika u “Tihom ubici iz Srbije” – pišu britsnski mediji.

Kolarov je naime jedan od omiljenih likova Britancima pred Božić, kojeg inače zovu “Tihi ubica iz Srbije”, zbog svojih čuvenih recitacija novogodišnjih pesama.

Foto: flickr/uncle_shoggoth

Ipak Kolarov ima još nekoliko godina profesionalnog igranja posle čega će moći da odluči da li će se baviti glumom ili ne.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.