Ovo ne radite za volanom! Fudbaler ne mari za propise, slika se i ne vezuje pojas

Izvor: Scandal.rs, 31.Okt.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo ne radite za volanom! Fudbaler ne mari za propise, slika se i ne vezuje pojas

Iako član 28 tog zakona propisuje da vozač u toku vožnje ne sme da koristi mobilni telefon, fudbalski menadžer Mateja Kežman se toga ne pridržava, čak se time i hvali! On neretko u toku vožnje pravi i selfije, koje objavljuje na društvenim mrežama, čime ugrožava i sebe i ostale učesnike u saobraćaju.

To nije jedino nepoštovanje propisa koje mu se može pripisati. Bezbednosni pojas fudbalskom menadžeru očigledno smeta, pa ga on i ne vezuje. U jeku kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << o sigurnosti u saobraćaju on se vozika bez pojasa, čime se, takođe, hvali na Instagramu. Pitanje je da li je “imao sreće”, pa je saobraćajcima promaklo njegovo ponašanje, ili su mu progledali kroz prste zbog njegove nekadašnje slave.

Ovo nisu jedini prekršaji bivšeg fudbalera. Ekipa jedne TV emisije snimila ga je kako je kolima prošao kroz čak tri crvena svetla, a zatim se uputio u kafanu. Vožnja pod dejstvom alkohola, takođe, mu nije strana. Pre dve godine proveo je osam sati u pritvoru pošto je uhvaćen sa 1,3 promila alkohola. Zanimljivo je da bivši sportista nijednom nije krivično odgovarao!

Za prolazak kroz crveno svetlo predviđena je kazna od 30.000 do 50.000 dinara ili do 60 dana zatvora, kao i devet kaznenih poena. Za vožnju bez sigurnosnog pojasa, kao i za korišćenje mobilnog telefona kazna je 5.000 dinara. Mateja je za vožnju pod dejstvom alkohola trebalo da plati između 15.000 i 30.000 dinara, plus 10 kaznenih poena.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.