Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi fudbaleri varali su svoje supruge, one su im praštale

San mnogih djevojaka širom sveta je udaja za poznatog fudbalera, jer oni su zgodni, bogati, idoli nacije, a od kada je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svijetu, fudbalere su često spajali sa manekenkma. Primjeri onih fudbalera koje se žene "nepoznatim" djevojkama je malo. Međutim, nažalost, mnogo je primjera da oni varaju svoje izabranice, koje im često, sve opraštaju.

Većina fudbalera stupi ubrak još >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u ranim dvadesetim godinama, bolje polovine, koje su takođe u tim godinama, godinama ih prate i bodre sa tribina.

Čak je smišljen naziv za njih, a to je žene i devojke (WAG), a taj termin zauzima posebno mejsto u svetskim medijima, piše Index.hr.

Ovaj termin posebno je izražen u Velikoj Britaniji u kojoj paparaci obožavaju da fotografišu djevojke i žene fudbalera, ali i da otkrivaju seks afere koje u svijetu fudbala nisu nimalo rijetke.

Među fudbalerima koji su prevarili svoje supruge, između ostalog, su tako Dejvid Bekam, Vejn Runi, Kristijano Ronalno i Frenk Riberi.

Cio svijet je 2004. godine pisao o Bekamovoj njeveri, koji je Viktoriju prevario sa asistentkinjom Rebekom Los. Ona je novinarima pokazivala poruke koje joj je slavni fudbaler slao. Naravno, Bekam nikad nije priznao avanturu s Rebekom, a njegov brak s Viktorijom je preživio.

Runi je godinama u braku sa Kolin Runi koja već godinama trpi njegove vanbračne avanture. Posljednji skandal je izbio dok je Kolin bila trudna s njihovim trećim djetetom. Vejn nije mogao da se smiri ni dok mu je supruga bila trudna, a mediji su pisali da se par razišao na nekoliko mjeseci, da bi se kasnije pomirili.

Dok je bio u vezi sa Irinom Šajak, Kristijano Ronaldo nije mogao da se smiri, a navodno kap koja je prelila čašu zvala je Andresa Urlih.

Riberi je navodno suprugu Vahibu prevario 2009. godine s prostitutkom Zahiom koju je "dobio za rođendan". Skandal je izbio nakon što se otkrilo da je prostitutka bila maloljetna, te mu je pretio zatvor, ali je tužba odbačena zbog nedostatka dokaza.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.