Ova pesma će odjekivati Elbasan Arenom! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova pesma će odjekivati "Elbasan Arenom"! (video)

Albanska nacija sa nestrpljenjem iščekuje sutrašnju fudbalsku utakmicu u Elbasanu a manji broj srećnika koji će se naći na stadionu pripremio je pesmu koja će odjekivati "Elbasan Arenom".

Nakon "vatrenog dočeka" koji su građani Tirane priredili reprezentativcima Srbije tokom večeri, situacija se smirila pa su se sada svi okrenuli onome što će se dogoditi u četvrtak.

Za 20.45 zakazana je utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Albanije i Srbije i nema sumnje da naše fudbalere u Elbasanu očekuje pravi pakao. Desetak hiljada Albanaca koji su uspeli da dođu do karata spremni su da naprave atmosferu u kojoj je teško igrati o čemu svedoče i snimci sa ulica Tirane.

Ultrasi sa zastavama Albanije večeras su se okupili na ulicama Tirane kako bi demonstrirali kako će sutra izgledati kolirit na tribinama "Arene Elbasan".

Stihovi pesme govore o tome kako Albanija predstavlja "orlovsko genzdo", pominje se i paravojna formacija UČK, a poslednji stih tiče se podrške Albaniji.

Poslušajte, ovo je pesma koja će u četvrtak odjekivati sa tribina i na koju će fudbaleri Srbije morati da se naviknu što pre.

Video of the song of Albanian ultras. This is place were I am born Where the Eagle nests We are UÇK, Forca Shqiperia pic.twitter.com/ma2ouP1pcX

— Vincent Triest (@VincentTriest) October 7, 2015
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.