Izvor: Pančevac-online.com, 20.Nov.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni novi sportski tereni u „Isidorinoj školi”

Loše vremenske prilike danas nisu uspele da pokvare svečanost povodom otvaranja novih sportskih terena u dvorištu Osnovne škole „Isidora Sekulić”.

Zahvaljujući sredstvima dobijenim od pokrajinskog Sekretarijata za sport i omladinu, od danas će učenici te obrazovne ustanove moći da koriste teren s veštačkom travom za mali fudbal, kao i teren za košarku i odbojku, prekriven tartanom i s koševima >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << sa staklenim tablama.

This slideshow requires JavaScript.

Vrednost te investicije iznosi oko 70.000 evra, a ovo je trinaesti put da pokrajinski Sekretarijat za sport i omladinu na ovakav način potpomaže naš grad.

Terene je otvorila naša sugrađanka Marinika Tepić, pokrajinski sekretar, koja je u obraćanju javnosti istakla da je ovo primer kako se najbolje sprovodi Strategija razvoja školskog sporta u Vojvodini. Ona je najavila i da će u narednom periodu ovakva vrsta pomoći školama biti nastavljena.

Prigodan program koji su osnovci iz „Isidorine škole” priredili u holu te obrazovne ustanove pratili su i Miodrag Radojković, gradski većnik zadužen za obrazovanje, Vladimir Ristić, koordinator za školski sport južnog Banata, i druge zvanice, kao i roditelji i školarci.

S. D.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Odbojka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.